OOPPS!!

jag har skrivit helt fel!!:P
bilden på Bruno mars stämmer inte...
jag lägger upp en ny bild!<3
kram Kerstin

Tja!

Tja! idag var det cup!Och vi spelade med det nya laget oxå, det var superkul:D Dom är snälla men dom är grymt knäppa oxå:)! Det gick inte så bra, vi kom 6:a... Men det var bra endå för det var ju första gången vi spelade tillsammans. Hoppas du mår bättre Kerstin!



KRAM KLARA<3

SNÖ:D :) :thumbup:

Yeeeeeees!Nu har den första snön kommit!Så roligt asså!:D I skolan lekte vi i snön och nästan alla i skolan gjorde snögubbar,men när jag rullade ner min snögubbe(min stora snöboll) för ett berg gick den sönder:(......undra varför lixom......Efter skolan lekte jag med några kompisar,min mammas kompis barn,och vi hade snöbollskrig och spelade fotboll i snön,fast när vi spelade fotboll tacklades vi väldigt mycke så vi körde typ ruggby:).Sen åt vi på MAX(sverigesVärldens godaste hamburgare) Och Kerstin har gjort illa sitt knä :( så hon va inte i skolan idag.saknar dig.KRYA PÅ DIG♥!
Det var länge sen det var sommarlov...
Kram Klara!:D

<3Bruno Mars<3

heej!
har ngn hört Bruno mars låtar??
det är såååå bra!;)
lysssna, han e min nya Idol! hehe...
kramiz Kerstin


Hejsvejs!

Hejsvejs på er!!!:D
Idag på hemkunskapen var det as-kul!Vi åkte till ica och fick smaka på ganska mycket frukter,efter det kändes  det som om min mage skulle sprängas:S ,fast det va endå gott!!! Vi fick oxå smaka på chilli och det känndes som om jag skulle få brännskador, för man kan faktiskt få brännskador av chilli :O(smaka aldrig chilli asså!)!!! Sen fick vi gå in på lagret och gå in i ett kylrum som var...................................28 minusgrader,det va superkallt!:) Det va kul iallafall!
Och i går var det match Sverige-Holland,tyvär vann Holland:((tror ni sverige har nåt emot holland (på bilden?:D))bild Men Holland är faktiskt ett bra lag.

Hoppas ni har det bra!KRAM Klara!!!♥

Höst!

SHO!Nu är det verkligen höst!!!Det är såå fint och mysigt med alla löv ju!:D Man kan bara krypa ner i soffan och mysa i 100 år...

HÖSTDIKT
Hösten är fin på många olika sätt,
När man ser alla färger på löven känns allt så rätt!
Om du plockar svamp i skogen,
kanske du ser någon utav skogstrollen...

Men varför ska man alltid vara ute och gå?
Gå hem och se ett program på tv eller två!
Hösten är ju så bra,
Både imorgon och ida!:D
slut!
Va den bra?XD Kram Klara


 


orientering!

tja,vi har haft orientering idag. ganska trötta! men det var fett kul endå :D
vi har ätit billys och delat på en glassbåt sen har vi sett på protjekt runway... och reklam:)
vi ska snart på dans och fotboll.
Sååååå,ses!<3

Jag är bäst!

Hej!(vilken bra rubrik!:D) Nu ska vi slå ihop laget med ett annat lag!Jag vet inte om det är bra eller dåligt. För man får ju träffa många andra så det är kul men vissa i laget kommer inte komma med:( så det är synd,men...det blir nog bra endå!:D Vi hade en sissta match och då va vi sämst,men vi vann endå med 3-1!XD Jag sitter och kollar på tv-serien Life på bollibompa XD:)
Det handlar om ormar och sånt(reptiler) så jag måste titta bort ganska mycket för jag är livrädd för ormar:S Kram Klara

toast!!

heej!
klara o Kerstin härXD
vi sitter o äter toast.
Nu är det äntligen fredag!:)
Klara e frisk och vi ska snart äta CHIPS!
visst e chips gott??
skriv svar!
kraaaaaaaaaam<3