Har åkit pulka!:)

Heej! Jag har varit ute i snön och åkit pulka med min lillasyster. Det va as-kul!:D Vi åkte I nästan 2 timmar! Och imårgon ska jag åka till fjällen!kul va?;) Jag fick en ny snowboard i julklapp så nu får ni se upp i backen!:P Ha det bäst! Kramar Klara!<3 och föresten.....GOTT NYTT ÅR!:D...i förskott...:)

Heej!

Heej! Jag hade värkligen världens bästa jul:D! Och jag fick en massa fina juleklappar oxå!    såklart:P Jag fick en iPad! Den är jättefin!:D Fast jag delar den med mina syskon... Men endå!:D God jul och ett gott nytt år:Här är lite bilder som ni får!(haha julrim:D)

Ånej! Finns det inga juleklappar?:(

Det där va lite bättre!XD:)
Mästerfotograf:Klara:D
Glögg e gott asså!XD :D

Va eran jul kul??hoppas det iallafall!
Kram Klara!

God Jul!

God Jul på er!♥ Idag är det julafton:D och nu på morgonen har jag öppnat lite paket och jag fick en massa! Ögonskugga, prydnader, en vägg-stereo,en bok.... Asså jag fick jättemkt! Och mer ska det bli!:) För i kväll ska jag fira jul med alla nära och kära!

Jag har bestämt mig för att jag ska göra julen 2010 till världens BÄSTA JUL! Hoppas att eran jul blir lika bra som min!
God Jul önskar Klara!

Fotbollsträning!

Hej! Har varit på fotbollsträning idag!:D I Fredags var laget och jag och sålde hembakat fika utanför ica, och då blev det lite fika över, så i slutet av träningen åt vi upp det fikat!:P det va as-gott! Hoppas att eran 4 advent var bra! Min var bäst!:) Ha det bra! Kram Klara!

4 advent!

Hej idag är det 4 advent och det betyder att det snart är jul! Jag längtar värkligen efter julen! Och efter alla julklappar såklart!:D Det är så kul att vara med släkten och äta god mat och att se på Kalle Anka!:P och jag tror att det kommer bli en snöig jul!:D

I eftermiddag ska jag kanske åka pulka och julhandla!Julhandla är faktiskt kul men att åka pulka är as rolit!

I morgon kommer Kerstin och Challe hem till mig efter skolan och så ska dom sova över!:D Det kommer bli as-kul! Ha det bäst! kram Klara!

Vid regnbågens slut...

...Finns det kanske en skatt...:D

Natten går tunga...fjärt!:D

Heej! Nu har vi haft luciatåg i skolan och det var as-kul! Men det var oxå jättejobbit för att man höll på att svimma! Vi sjöng en massa julsånger men inte min favorit julsång...:( Min favorit julsång är ju såklart Gott nytt jul, med Sean banan!:D aja... Nu ska jag kolla på julkalendern!:)

Till oss alla från er alla: gott nytt jul och ett god år!XD:D Ha det bra!
Kram Klara

Har varit på fotbollsträning:D...

...Och snart ska jag pynta granen! jipiiiiie!!!:D Jag älskar att pynta julgranar!:)
Och i Fredags hade vi nobel i skolan och Kerstin och Challe vann!:D Grattis!!! Dom vann på bild och dikt.
Måste sticka nu, för att jag ska pynta granen!:) Ha det bäst!
Kram Klara♥